Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Кой камък носи финансова сигурност на вашата зодия

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Правилния избор на драгоценен камък за вашата зодия.
Прочетете още
Скъпоценните камъни са били почитани от епохи поради техните мистични свойства и капацитета им да въздействат на разнообразни аспекти от нашия живот. В композиция с астрологията, където небесните позиции въздействат на нашите ориси, скъпоценните камъни могат да бъдат мощни съдружници по време на финансови спадове. Разбирането на неповторимите атрибути на всеки драгоценен камък и сходството му с вашия зодиакален знак може да бъде ключът към отключването на финансово обилие и позитивност.

Изправени ли сте пред финансови усложнения и търсите ли пътеводна светлина, с цел да преодолеете тези сложни времена? Тогава дано проучим скъпоценните камъни, които най-добре подхождат на вашия зодиакален знак и отварят порти към разцвет и непоклатимост. Прочетете, с цел да намерите на практика препоръки и лесни за схващане прозрения, които ще ви оказват помощ да извършите верния избор на драгоценен камък за вашата зодия.

 

Овен – Рубин

По време на финансови рецесии представителите на зодия Овен могат да се възползват доста от живите сили на Рубина. Този драгоценен камък, обвързван със пристрастеност и храброст, може да вдъхне убеденост и увереност при справяне с финансови провокации. Прегърнете огнената сила на Рубина, с цел да изследвате нови благоприятни условия и да вземате смели финансови решения.

Телец – Изумруд

За Телците Изумрудът служи като корав сателит по време на финансова неустановеност. Този драгоценен камък предизвиква непоклатимост, напредък и разцвет. Когато сте изправени пред финансови рецесии, обърнете се към Изумруда, с цел да останете крепко стъпили на земята и да се фокусирате върху дълготрайни финансови цели.

Близнаци – Цитрин

Близнаците могат да намерят разтуха в топлата сила на цитрина по време на сложни финансови времена. Смята се, че този драгоценен камък притегля обилие и позитивна сила, подпомагайки финансовите инициативи и вземането на решения. Прегърнете оптимизма на цитрина, с цел да преодолеете пречките и да прегърнете нови финансови благоприятни условия.

Рак – Лунен камък

По време на финансови усложнения Раците могат да намерят поддръжка в успокояващите сили на Лунния камък. Този драгоценен камък ускорява интуицията и прочувствената просветеност, като ви оказва помощ да извършите добре осведомен финансов избор. Възползвайте се от успокояващите свойства на Лунния камък, с цел да се справяте с берекет през финансовите провокации.

Лъв – Перидот

Лъвовете могат да впрегнат силите на Перидот, с цел да блестят блестящо даже във финансовата мрачевина. Този драгоценен камък се свързва с обилие и разцвет, въодушевяващ креативност и убеденост във финансови инициативи. Прегърнете овластяващата сила на Перидот, с цел да преодолеете финансовите спънки и да се възползвате от нови благоприятни условия.

Дева – Содалит

За Девите, изправени пред финансови усложнения, содалитът може да бъде водеща мощ. Този драгоценен камък предизвиква рационалното мислене и практичността, като оказва помощ при вземането на рационални финансови решения. Прегърнете успокояващите сили на содалита, с цел да намерите новаторски решения на финансовите провокации.

Везни – Лапис Лазули

Везните могат да се възползват от хармонизиращите сили на Лапис Лазули по време на финансови рецесии. Този драгоценен камък усъвършенства салдото и предизвиква финансовата непоклатимост. Прегърнете спокойствието на Лазурит, с цел да намерите равновесие в сложни финансови обстановки.

Скорпион – черен обсидиан

По време на финансови катаклизми Скорпионите могат да намерят мощ в защитните сили на черния обсидиан. Този драгоценен камък защищава от отрицателни сили и покачва финансовата резистентност. Прегърнете заземяващата сила на черния обсидиан, с цел да преодолеете финансовите провокации.

Стрелец – Топаз

Стрелците могат да се извърнат към светещите сили на Топаз по време на финансови рецесии. Този драгоценен камък предизвиква изобилието и покачва оптимизма във финансовите инициативи. Прегърнете позитивната сила на Топаз, с цел да привлечете нови финансови благоприятни условия.

Козирог – Гранат

Козирозите могат да намерят разтуха в непоколебимата сила на граната по време на сложни финансови времена. Този драгоценен камък предизвиква решителността и издръжливостта, като ви поддържа в постигането на финансова непоклатимост. Прегърнете силата на граната, с цел да преодолеете финансовите спънки.

Водолей – Аметист

По време на финансови усложнения Водолеите могат да се извърнат към успокояващите сили на Аметиста. Този драгоценен камък предизвиква яснотата и интуицията, като ви оказва помощ да вземате осведомени финансови решения. Прегърнете спокойствието на Аметист, с цел да навигирате с мъдрост през финансовите провокации.

Риби – Аквамарин

Рибите могат да намерят паричен комфорт в успокояващите сили на Аквамарина по време на финансова неустановеност. Този драгоценен камък усъвършенства адаптивността и предизвиква позитивното мислене по финансови въпроси. Прегърнете спокойствието на Аквамарина, с цел да преминете грациозно през финансовите разтърсвания.

В умозаключение

Чрез привеждане в сходство с силите на техните съответни зодиакални скъпоценни  и полу скъпоценни камъни, хората могат да намерят мощ и поддръжка по време на финансови рецесии. Не забравяйте, че тези камъни не са заместители на практическото финансово обмисляне и решения, само че могат да работят като позитивно въздействие, с цел да ви насочат през провокациите. Прегърнете силата на астрологията и скъпоценните камъни, с цел да подобрите финансовото си богатство и да приветствате изобилието в живота си.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР